Nieuwe datum & locatie Algemene Keuring 2023


We hebben een datum & nieuwe locatie voor de Algemene Keuring 2023. Deze hebben wij i.v.m. de warme weersomstandigheden op 10 september jl. helaas moeten annuleren. De nieuwe datum wordt zondag 29 oktober 2023. Omdat het eind oktober wel eens natter en kouder kan zijn, zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe locatie waar we bij slecht weer eventueel de keuring binnen kunnen houden. De nieuwe locatie wordt Stal Mansour te Arnhem

Het programma zal er op deze dag ongeveer hetzelfde uitzien zoals eerder bedacht. In de ochtend vindt de keuring plaats, daarna de lunch en na de lunch zal er nog de mogelijkheid zijn om aan te sluiten bij de bosrit. De rit met de paardentram zal helaas niet doorgaan! Een week voor de keuring zal het keuringsboekje weer verstuurd worden met daarin alle deelnemers en verdere informatie.  

Daisy Lupker

Reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.