Algemene Keuring 2023 GEANNULEERD!

In verband met de warme temperaturen die er komende zondag zijn voorspeld hebben we besloten om de keuring te annuleren. De keuring zelf zal in de ochtend nog wel te doen zijn, maar de temperaturen lopen snel op en sommige deelnemers moeten ook nog een flink stuk terug met de trailer. Ook al zouden we de keuring vervroegen qua tijdsstip, dan zal het terugreizen alsnog op het heetst van de dag plaatsvinden. Dit vinden wij niet verantwoord en hebben daarom deze beslissing genomen.

We zijn met het bestuur aan het kijken naar een nieuwe datum, zodat wij alsnog een leuke keuringsdag kunnen organiseren. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dat laten weten. 

Daisy Lupker

Reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.