40 jarig bestaan Mérens Stamboek Nederland

Dit jaar bestaat het stamboek 40 jaar, wat natuurlijk een goede reden voor een feestje is! Daarom willen we graag alle leden uitnodigen om naar de jublieumdag te komen op zondag 8 oktober. Dit wordt gehouden in Soest, bij het Paardenrusthuis. Hier is veel te zien en te beleven en is er een mooie ruimte om met elkaar samen te komen.

Het programma ziet er als volgt uit:

12:30 Aankomst
13:00 lunch in theehuis “Het oude paard”
14:00 rondleiding/kijkje nemen bij de boerderij
15:30 Borrel

Wij hopen natuurlijk dat veel leden bij deze jubileumdag aanwezig zullen zijn. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel horen wij graag als u wilt komen. Stuur dan even een e-mail naar info@merensstamboek.nl

Daisy Lupker

Reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.