Working Equitation dag te Lieren

Twee leden van het stamboek, Els en Mathilde, willen graag een Working Equitation dag organiseren in de eerste of tweede week van juni. Zij vonden het jammer dat de Outdoor-dag in Loerbeek niet doorgaat en wilden toch toch iets leuks wil doen met de Mérens. In de ochtend zal er een een Working Equitation clinic van hun instructie worden georganiseerd en in de middag een bosrit (1.5 tot 2 uur). Tussendoor willen zij een lunch doen.

Wil het rendabel en leuk zijn hebben zij zo’n 8 deelnemers nodig (inclusief Els en Mathilde zelf). De prijs ligt tussen 25 en 30 euro, inclusief lunch. Losse lunch is indicatie 10 euro. Welk weekend het wordt hangt dus af van de deelnemers. Iedereen met een Mérens kan zich opgeven, ook mensen die geen lid van het stamboek zijn.

Voor meer informatie en opgeven voor deze dag kan er contact worden opgenomen met Mathilde op 06-10721585

Daisy Lupker

Reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.