Laatste informatie Algemene Keuring

Morgen in het zover, dan is het tijd voor de Algemene Keuring tijdens de ledendag van het Mérens Stamboek. Alle keuringsformulieren zijn geprint, de lunch is geregeld en de laatste voorbereidingen voor morgen zijn ook klaar.

Wij willen iedereen nog wel even attenderen op het volgende:
Vanaf vandaag gelden er nieuwe corona-regels voor de horeca en die gelden ook voor de binnen accommodatie van Riant Equestrian Centre. Dat betekent dat als men gebruik wil maken van de toiletten en de horeca, je in het bezit moet zijn van een Coronatoegangsbewijs (CBT). Het CBT geldt als bewijs dat mensen zijn gevaccineerd, onlangs negatief zijn getest of hersteld zijn van Covid-19. Bij binnenkomst dient de persoonlijke QR-code worden getoond. 

Mocht dit voor iemand niet mogelijk zijn, dan horen wij dat graag. Wij zullen dan kijken naar een passende oplossing.

Mochten er nog andere vragen en/of opmerkingen zijn, dan horen wij dat ook graag. 

Met vriendelijke groet, 
Bestuur Mérens Stamboek 

Daisy Lupker

Reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.