Ledendag inclusief Algemene Keuring 2021

Op zondag 26 september zal er bij Riant Equestrian Centre te Beekbergen een ledendag worden georganiseerd. Deze dag zal starten met de Algemene Keuring. Daarna wordt er een lunch gehouden, waar leden kosteloos aan kunnen deelnemen. Na de lunch zal er een workshop Working Equitation worden georganiseerd.

Wilt u deelnemen aan één van deze onderdelen? Stuur dan een mail naar info@merensstamboek.nl Voor leden is de lunch gratis, niet-leden kunnen ook mee-lunchen. De kosten hiervoor zijn EUR 15,- p.p.

Het inschrijfformulier van de keuring kunt u hier vinden: http://merensstamboek.nl/wp-content/uploads/2021/08/Inschrijfformulier-Algemene-Keuring-2021.docDe voorlopige dagindeling zal er als volgt uit zien:

10:00 start keuring
Keuring jeugdrubrieken
Keuring merries
Keuring ruinen
Rijproef
Jeugdkampioenschap
Merriekampioenschap
Ruinenkampioenschap
Voorkeuring (jonge) hengsten

12.30 gezamenlijke lunch, aangeboden door het stamboek.


15.00 Clinic Working Equitation

Deze dagindeling is onder voorbehoud en hangt samen met het aantal deelnemers en de diverse categorieën. Na de sluitingsdatum van inschrijving kan de indeling dus nog veranderen. In het keuringsboekje en op de website staat t.z.t. de definitieve dagindeling.

Daisy Lupker

Reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.