Mérenspresentatie 15 april 2018

Op zondag 15 april is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van het stamboek. Het bestuur nodigt alle leden van harte uit, om bij deze jaarvergadering aanwezig te zijn. De locatie zal wederom zijn bij H.C. de Schalm, De Schalm 11 te Renswoude. Op deze dag zullen er ook twee workshops worden georganiseerd voor leden van het stamboek met of zonder hun Mérens, namelijk een workshop ontspanningsmassage voor het paard (deze workshop is ook te volgen zonder paard) en een workshop Centered Riding.
 
Bij de workshop ontspanningsmassage wordt er eerst aandacht besteed aan een stukje theoretische basiskennis, waarna er zelf naar het paard gekeken kan worden en oefeningen kunnen worden aangeleerd. Na deze workshop is men in staat om het paard een fijne ontspanningsmassage te geven.
Bij de workshop Centered Riding wordt er gekeken naar het zitten en rijden in balans, Er wordt gebruik gemaakt van een aantel oefeningen die het bewustzijn vergroten. Men zal beter kunnen indenken hoe houding het paard kan beïnvloeden en wat de inwerking van de zit op het paard is. Deze workshop kan zowel te paard als vanaf de grond met het paard worden gevolgd.
 
De workshops worden gegeven door Wendy Klarenbeek van Extended steps http://www.extendedsteps.nl
 
Je kan je opgegeven voor de workshops door voor 1 april een mailtje te sturen naar info@merensstamboek.nl
(let op je dient wel lid te zijn van het stamboek om deel te kunnen nemen aan de workshops).
Uiteraard is publiek van harte welkom, de entree is gratis!

Dagindeling:

11.30 u  Algemene Ledenvergadering
13.00 u Workshop ontspanningsmassage
14.30 u Workshop Centered Riding (2 combinaties per workshop)
ca. 17.00 u einde van de dag

Daisy Lupker

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.